Deprecated: Required parameter $term_id follows optional parameter $term_count in /home/u56622p61804/domains/digitest.nl/public_html/wp-content/plugins/essential-addons-for-elementor-lite/includes/Classes/Helper.php on line 623
data-elementor-type="wp-page" data-elementor-id="438" class="elementor elementor-438" data-elementor-settings="[]">

Welkom

EduSolutions

EduSolutions

Digitale transformatie in het onderwijs

EduSolutions biedt projecten en maakt applicaties om de digitale transitie in het onderwijs aan te jagen én te ondersteunen. Met ons ervaren team van onderwijsprofessionals zijn wij experts in het begeleiden van scholen naar een volgend niveau van digitale transitie. 

Evidence informed

Onze werkwijze is gebaseerd op evidence informed werken. Samen met docenten en eventuele andere stakeholders binnen de school geven we zo vorm aan de digitale transformatie. Een transformatie die bewezen effectief is én passend binnen de eigen onderwijsomgeving.

Hoe wij werken

De school bepaalt de inhoud en wij begeleiden het proces. Om tot de gewenste transitie te komen richten we ons samen met de docenten op kennis uit onderzoek en praktijkkennis. Docenten werken hiermee meteen aan hun professionele ontwikkeling en hebben eigenaarschap over de transitie, waardoor het draagvlak en de borging toeneemt.